Mitt hjärta

Hej!
Det var längesedan jag gjorde ett inlägg, jag fick en liten kaos period i mitt liv sen hittade jag inte fokusen attbörja skriva, Jag kommer nog inte börja blogga som förr men lite då och då kan jag lägga upp lite inlägg :)
 
Mitt liv har som sagt ändrats totalt, jag kan försöka börja förklara lite kort.
Jag träffade en tjej, som jag föll pladask i, hennes personlighet skimrade och hon var så himla vacker.
Allt började med att jag började jobba på hennes jobb, vilket det bara var i början, jobb, vi umgicks inte vi var inte nära vänner men så en dag när vi var på liseberg med jobbet klickade till lite, vi fick se varandra och umgås utanför jobbet. Strax efter det skrev vi lite (som vänner) och bestämde att vi skulle ha en filmkväll. Jag hade pojkvänn under den tiden så jag såg ju henne inte mer än en otroligt skön person att va med men den kvällen ändrade allt. Vi hade roligt, kolla lite serier, pratade och drack lite och dansa. Så kysstes vi plötsligt, jag har alltid kysst tjejkompisar men detta känndes inte som en kompis kyss utan det väkte något inom mig jag egentligen inte borde ha, då jag var upptagen. Men ju längre tiden gick och destu mer tid vi spenderade ihop blev jag bara kärare och kärare så jag gjorde slut med min dåvarande partner och gick all in för att bli ihop med och spendera så mycket tid med min kvinna, min kärlek. Och vi började umgås mer än vanligt, jag sov ju över hos hon och hennes rumskompis då jag inte kunde bo kvar med mitt ex, och tillslut blev vi ett par.
 
Vi har nu varit tilsammans i ett år och jag/vi är lyckligare än någonsin, jag har alldrig kännt sån här total lycka,glädje,kärlek. Jag älskar att ha hon nära, smeka hennes lena ansikte, kyssa henne, hon är mitt allt.
 
Vi har redan under vårat första år gått egenom mycket ihop, vi har haft motgångar men det har bara gjort oss starkare, vi vet hur mycket vi älskar varandra och vi visar det varje dag.
 
Vi har ett livligt förhållade, vi hittar på saker,reser mycket och bara njuter av att vara i varandras sällskap, våran första utomlands resa var till London sen Amsterdam då var vi borta i två veckor, sen har vi varit i danmark i 4 dagar och på kreta/grekland. Sen har vi även åkt till andra städer i sverige och bott på hotell över helger och i stockholm över pride. Ja ni förstår vi har hunnit med mycket under vårat första år och jag bara längtar och ser fram emot att få spendera många många mer år med min kvinna.
 
Jag älskar dig mest av allt min vackra Lissette Silva <3
 
Dessa bilder togs precis innan vi blev ett par, lycklig redan då <3
 
London
 
Kreta
 
Första dagen i amsterdam, vi kom dit 5 på morgonen, och hade åkt buss från london i måånga timmar och kunde inte cheka in förrens vid 2, men vi var glada ändå, vi hade ju varandra <3
 

Dannmark
 
 
Och pride i stockholm då på tåget ;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Idas biggest Fan!

Kära hjärtat mitt .... Du ska bara veta vad du har gjort för mig, ändrat mitt liv totalt till det bättre.
Visste inte alls var lycka var förens jag träffade dej. Nu är jag fast ock totalt beroende av dej , din närhet,din glädje ,din kärlek , sättet du får mig ock skratta o le , sättet du får mig ock känna mig trygg, sättet du tittar på mej så ja får fjärilar i magen....Är så totalt förälskad i dej Ida, utan dej är jag ingenting.
Jag kommer för alltid att vilja ha dej ock alltid enbart vara din. Älskar dej mer än livet själv <3

2014-09-24 @ 00:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: