Vegetarian?

Tror det är många som läser min blogg som inte vet hur insatt jag egentligen är i djur, djur är något levande, känslosamt som jag älskar, allt från myror till kossor. Jag skulle alldrig kunna döda ett djur med flit, inte spindlar, flugor även om många inte ser det som djur? men det är det faktiskt! Vi har dock oftast inte samma känslor för dessa djur då vi inte har dom som husdjur (oftast)
 
jag äter inte kött, och har inte gjort det på ett tag nu, jag äter bara ekologiskt och närproducerat (egg) då jag måste veta att hönorna har haft det bra, jag tänker alldrig stölja bur höns! Det är dock dyrare men om man vet att det är för en bra sak så saknar vi inte några kronor mer?
 
jag mår dårligt varje dag över att se hur djur behanlas i världen och jag vill göra allt jag kan för att hjälpa till och stödja alla orgenisationer som hjälper djur, WSPA är en av dom jag stödjer och skriver på alla namn insamligar som finns och sprider ut deras budskap och försöker få fler gå med att hjälpa till.
Deras hjälp mot djurkamper mot björnar är väldigt bra, den har jag följt väldigt noga och hoppas på ännu fler reservat och räddade björnar i framtiden.
 
Vad krävs för att få fler engagerade och sluta blunda för värkligheten??
Jag hoppas att fler och fler börjar kolla på videos och ser VERKLIGEN med egna ögon hur djur behanlas, jag har kollat på tillräkligt med videos att jag inte tål att kolla på fler, jag gråter i flera timmar i sträck och känner att jag har ansvar? jag kan göra något men sitter här och har det gott? kan livet vara så orättvist. Ni som läser min blogg,.. hoppas att ni blir inperarade något av detta och börjar tänka på vad ni handlar och på djuren som plågas och dör där ute varje sekund.
 
Vet ni vad hundkamper är? Dom binder fast björnarna, sliper ner klor och tänder, sätter nosringar som dom darar i och sen bussar hundar på dom när dom är helt hjälplösa och låter hunderna bita, riva björnen medans en folksamling står och kollar och skrattar åt den hjälplösa björnen som gör allt vad den kan för att inte få ont...
 
Här har ni en blid på en björn innan han räddades från hundkamperna vid namn LALA,
 
 
 
Här har ni en bild på LALA när hon hade räddats, fått vård och precis fått se sitt nya hem;
 
 
 

VS

Köpte även en hel del underkläder på Victoria's Secret som jag inte visat än, tänkte visa lite nu ;)
 
Här har ni lite, jag måste säga om ni är inne i en VS så köp Bh:ar, köpte bara 1 och jag ångrar det! Den kostade dock 400kr men den är såå otroligt skön!!
 
 
 
 

Victoria secret

Här kommer en pafrym jag blev förälskad i inne på VS, asså flaskan är en av dom snyggaste, älskar värkligen ''puff parfymer'' så sjukt sött!
 
 

Sommarstuga

I torsdags besökte vi hunnebostrand för min morfar ville dit och kolla runt lite då han har haft en sommarstuga där för många år sedan, jag tycker det är en jätte mysig liten Ö, man måste åka båt för att komma dit.
 
Några bilder; 
 
Det är där man tar båten från , till andra sidan, till hunnebostrand.
 
Dom har nyrligen öppnat en resturang där som bara är öppen på speciella tillfällen och lite längre under sommaren, det finns det ingen affär att handla i, då får man åka över till andra sidan ;)
 
 
 

Mer från victoria secret

Tänkte visa lite mer från viktoria secret, visar underkläderna en annan dag ;)
 

viktoria secret

När man är i USA måste man ju bara besöka Viktoria secret, jag är förälskad, helt underbara dofter, parfymer, body lotion och massa snygga underkläder! tänkte visa lite av de dofter jag köpte, visar mer senare.
 
 
 

Today

Idag har jag ätit sushi, varit vid hullsjön och mysigt med film i deras utsiktstorn ;3
 
 
Jag idag;
Åh vi åt på  Shang Ri La (tror jag de heter) , sushin har semesterstängt ;<< 
Iallafall, kommer nog alldrig mer äta där, deras sushi ''buffe'' var slut 5 min efter vi kom dit och dom ville tydligen inte göra ny ?? och då tog jag lite nudlar som var kalla, mums!
 

Spike

Att köpa jeffery campbell i USA är mycket lättare än vad jag trott, det fanns många butiker men den med bäst och störst sortiment ca 20 olika sorter, är David Z, och det var där jag köpte alla mina, jag är helt förälskad i lita spike, och blev även i deras nya boots med spikes, så här kommer lite bättre bilder på dom. 
Priser är samma där som på nätet (nästan) lita spike kostade 1300-1400 (tror jag) medans vanliga utan spikar kostade 1050 kr, bootsen kostade ochså runt 1300, men man slipper den onödiga fraktkostnaden , och får prova dom innan ;)
att få med sig dom hem är lite jobbigare, då jag ville spara orginal kartongerna och sen hade jag varit tvungen att spara dom på åtminstonde dom med spikar då dom hade förstört kläderna, lådorna är gigantiska, likaså skorna!
 
 

Familj

En bild på mig och min familj i NY, vi tog bara 2 bilder med alla oss tilsammans faktiskt denna, och en vid helikoptern :)
 
 
 
 
 
 

New York

Några fler bilder från New york på natten ;3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeffery Campbell

Här har ni dom underbara jeffery Campbell skorna jag köpte i USA, kommer bättre bilder på dom senare ;)
 

RSS 2.0